Bármely Tanácsadói vagy Tervezői csomaggal választható.
Tanácsadónk 20 év bécsi minőségi vendéglátói tapasztalattal segíti terveit.
GYIK
- Hány asztalt tegyünk, milyen méretűek legyenek?
- Mekkora figyelmet fordítsunk a mellékhelyiségekre?
- Milyen legyen a kávégép?
- Milyen legyen a mosogatógép?
- Hol legyen a mise en place ?
- Hogyan tárjuk kínálatunkat a vendég elé?
- Az étlap esztétikailag hogy illeszkedik az étterembe?
- Mi legyen a kínálat?
- Mi legyen a nevünk?
- Legyen egy stílusunk?
- Az asztalra milyen díszítőelemek kerülhetnek?
- Mit szeretnénk üzenni?
- Mennyire befolyásolja a vendéget a fénykoncepció?
A kérdésekből látszik, hogy számtalan dologra kell egy étterem, vagy cukrászda nyitásakor figyelni a marketing szempontjából is. Nem mindegy hogyan ültetünk, túl sok ételt ne kínáljunk, az étlap tartalma összhangba kell legyen az étterem megjelenésével. Ma már korszerű, friss alapanyagból készült ételeket várnak a vendégek. A helyiségnek tükröznie kell a filozófiánk.
Cégünk nem csak a belső designt képviseli , hanem komplett arculattervezést is tud vállalni.
Étlap, névjegykártya, logó , portál tervezés. Funkció , szakértelem, design találkozása.