Speciális Étterem/Cukrászda Tervező Szolgáltatás

Bármely Tanácsadói vagy Tervezői csomaggal választható.

Tanácsadónk 20 év bécsi minőségi vendéglátói tapasztalattal segíti terveit.

GYIK

  • Hány asztalt tegyünk, milyen méretűek legyenek?
  • Mekkora figyelmet fordítsunk a mellékhelyiségekre?
  • Milyen legyen a kávégép?
  • Milyen legyen a mosogatógép?
  • Hol legyen a mise en place ?
  • Hogyan tárjuk kínálatunkat a vendég elé?
  • Az étlap esztétikailag hogy illeszkedik az étterembe?
  • Mi legyen a kínálat?
  • Mi legyen a nevünk?
  • Legyen egy stílusunk?
  • Az asztalra milyen díszítőelemek kerülhetnek?
  • Mit szeretnénk üzenni?
  • Mennyire befolyásolja a vendéget a fénykoncepció?

A kérdésekből látszik, hogy számtalan dologra kell egy étterem, vagy cukrászda nyitásakor figyelni a marketing szempontjából is. Nem mindegy hogyan ültetünk, túl sok ételt ne kínáljunk, az étlap tartalma összhangba kell legyen az étterem megjelenésével. Ma már korszerű, friss alapanyagból készült ételeket várnak a vendégek. A helyiségnek tükröznie kell a filozófiánk.

Cégünk nem csak a belső designt képviseli , hanem komplett arculattervezést is tud vállalni.

Étlap, névjegykártya, logó , portál tervezés. Funkció , szakértelem, design találkozása.