Szolgáltatásaink, díjszabások

Tanácsadás


Ügyfeleink részére helyszíni tanácsadást nyújtunk, amelynek során ötleteinkkel, szakmai tapasztalatunkkal segítjük a stílusos, korszerű, enteriőr kialakítását.

Bővebben...

Bronz Tervezői Szolgáltatás

Egyre többen ismerik fel, hogy egy lakás, egy ház minőségi, stílusos belső kialakítása, tervezése rendkívül időigényes és felkészült szakember szükséges hozzá.

Bővebben...

Silver Tervezői Szolgáltatás

Silver szolgáltatásunk a Bronz csomagra épülve kínál egyedi megoldásokat Megrendelőink számára, a 2D-s, méretarányos adatszolgáltató kiviteli tervekkel bővítve.

Bővebben...

Gold Tervezői Szolgáltatás

Gold szolgáltatásunk a Silver csomagra épülve kínál egyedi megoldásokat Megrendelőink számára, a 3D-s tervezéssel bővítve.

Bővebben...

Tervek Támogatása

Ezen szolgáltatásunkkal bármely tervezői csomag bővíthető.

Bővebben...

Dekoráció, azaz a végső simítások

Ügyfeleink által egyik igen kedvelt szolgáltatásunk, a már „szinte” befejezett belső terek esetén a dekoráció kiválasztása. Szinte, hiszen a pontot az i-re ezek a nem elhanyagolandó kis apróságok teszik fel.

Bővebben...

Egyedi Bútortervezés

A legmagasabb egyedi igényeket kiszolgálva cégünk szolgáltatásai közé tartozik az egyénre szabott bútorok tervezése. Ezen szolgáltatásunk tanácsadói vagy tervezői szolgáltatásaink valamelyikével összekapcsolható, bővíthető.

Bővebben...

Distance Tervezői Szolgáltatás

Distance szolgáltatásunk bármely tervezői csomaggal kínál egyedi megoldásokat Megrendelőink számára külföldi ingatlan esetén, vagy külföldön tartózkodó ügyfelünk számára.

Bővebben...

Kint és bent összhangja, kert

Ha ideje teraszát, kertjét felújítani, vagy most épül otthona segítünk abban, hogy kertjébe sétálva a belső térben kialakított stílus vegye körül Önt. Munkám során többször tapasztaltam, hogy pl. egy szép minimál stílusú enteriőrből kitekintve a terasz ajtón át, egy néhány bukszussal és oda nem illő készen kapható kerti díszítőelemekkel megvalósított kert mennyit ronthat az összhangon. Ezért új szolgáltatásként elkezdtük a kertek tervezését is.

Bővebben...

Speciális Étterem/Cukrászda Tervező Szolgáltatás

Bármely Tanácsadói vagy Tervezői csomaggal választható.

Bővebben...