Bemutatkozás

Közel 20 éve tervezek belső tereket. Otthonokat, irodákat, éttermeket. A lakberendezés sokoldalú embert kívánó szakma. Magában foglalja a képességet a megújulásra, a jó kommunikációt, az empátiát , a stílusérzéket, a szárnyaló fantázia mellett a pontosságot is.

Minden ember más, ezért minden projekt különböző. A hely ahol élünk, beszélgetünk, családi körben nevetünk, fontos feladatokat oldunk meg, vagy csak időt töltünk, visszahat ránk. Éppen ezért nem pusztán helyeket, hanem olyan tereket tervezek, ahol majd emberek szeretnek, alkotnak, élnek. A kialakult enteriőrök tükrözik a használójukat, ugyanakkor vissza is hatnak rájuk. A megrendelővel való első találkozókor kezd már bennem formálódni a hozzá illő, személyiségét emelő stílus, a színek, formák, anyagok.

Az enteriőr tervezés mellett minőségi egyedi bútorokat, kerámiából készült használati tárgyakat tervezünk. Megrendelőink nem csak időt és energiát takarítanak meg minket választva, hanem szellemi és anyagi értéket is kapnak. Szellemi értéket, mert egy harmóniát nyújtó tér emeli életszínvonalunk, pozitívan hat testünkre, lelkünkre. Anyagi értéket, hiszen átgondolt tervek alapján megvalósult elképzeléseink növelik az ingatlanok értékét, vagy eladhatóságát.

Szolgáltatásaink menüpont alatt különböző Tervezői csomagokból választhatnak, természetesen egyedi igényekre formálva is megfogalmazható a feladatunk. Vállaljuk egy-egy helyiség (pl. konyha, nappali, fürdőszoba, stb. ) tervezését is a komplex terek mellett.

Tanulmányaimban a kommunikáció is helyet kapott, így cégek, vendéglátóegységek számára olyan összetett megoldásokat kínálunk, melyekben a névjegykártya, a logó, az étlap, tehát az arculat, maga a márka kerül megtervezésre összefonódva a lakberendezési stílussal, hiszen ma már ez párhuzamosan kell haladjon.

Szakmai fejlődésünket a folyamatos tanulás és a különböző kultúrák megismerése biztosítja. Felkutatjuk az újonnan megjelent lakberendezési termékeket, nyitottak vagyunk az új kivitelezési technológiák megismerésére, ezekre felhívjuk a kivitelezők figyelmét. Utazásaink során tanulunk más kultúráktól ezzel is színesítve személyiségünket. Valljuk, hogy egy befogadó, színes egyéniség képes megújulni, csodás enteriőröket álmodni.

Cégünk extravagáns, eredeti, egyben értékálló belső terek tervezése iránt elhivatott.

Oldalunkon a bemutatott helyiségek cégünk saját szellemi termékei, saját munkáinkról készült fotók, vagy még nem fényképezett, de megvalósult terek 3D-s látványtervei.

Orosz Andrea

Vezető tervező, egyedi bútorok

Telefon: +36 (20) 449-0407

Virág Tamás

Társtervező, exterior designer, egyedi bútorok

Telefon: +36 (20) 276-5705

Réczicza Anita

Műszaki munkatárs