Referencia munkáink

Lovak és kristályok (RTL Klub videóval)

Az RTL Klub, Édes otthon című sorozatának csapata forgatott az általam tervezett házban. Az általam és a párom által megálmodott egyedi bútorok, díszítések, dekorációk teszik otthonossá az enteriőrt. Ajánlom szeretettel a kisfilmet, amelyből kiderülnek a részletek, és engem is, és munkámat is megismerhetik.

A videó a bővebben gombra kattintás után tekinthető meg.

Bővebben...

Átgondolt elegancia

Megrendelőnknek a ház stílusát és színvilágát illetően konkrét elképzelése volt. Minden részletet átbeszéltünk, előkészítettünk a megvalósítás előtt. Ennél a háznál fontos megemlítenem, hogy az építésszel együtt haladtunk a megvalósítással. A szobák és vizesblokkok méreteit már a funkciókhoz, a szaniterek méreteihez igazítottuk. Előre gondoltunk arra, hogy álmennyezetet szeretnénk, néhány téglasorral emelnünk kell a belmagasságot, hogy a végül egy optimális belmagasság szülessen.

Bővebben...

Modern és világos otthon I.

Belépve az átalakítás előtti épületbe, egy sötét bútorokkal gondosan berendezett, falakkal szeparált földszinti tér fogadott. Az emeleten még a ház építése idején (15-20 évvel ezelőtt) igen kedvelt lambériázott falak határolták a tereket. Szinte magától értetődőn adódott a feladat: hozzunk fényt a kiskunfélegyházi családi házba.

Bővebben...

Modern és világos otthon II.

A képeken előzőekben bemutatott lakás lányszobája, előtere és fürdőszobája tekinthető meg.

Bővebben...

Modern és világos otthon III.

A képeken az előzőekben bemutatott lakás szülői hálószobái és a hozzájuk tatozó fürdőszobája tekinthető meg.

Bővebben...

Ház bézzsel, kékkel, körökkel I.

A megrendelők ennek a családi házadnak a tervezésekor szabad kezet adtak. Megbeszéltük a funkciókat, körvonalaztuk a stílust, majd elindult a tervezés. Egy épület belső akkor lesz egységes hangulatú, ha a stílusjegyeket, a színeket helyiségről helyiségre koncepciózusan végig visszük. A világosbézs színhez és a világos faerezet mintához /bútorok, burkolatok/ a kék színt használtam kiegészítőként.

Bővebben...

Ház bézzsel, kékkel, körökkel II.

A képeken az előzőekben bemutatott ház hálószobája a hozzá tartozó fürdőszobával és néhány kiegészítő látható.

Bővebben...

Vezetői iroda, építőipari cég

Megbízóink kérése az volt, hogy az elkészült iroda tükrözze a cég profilját.

Üzletfeleik, megrendelőik láthatják, hogy egy olyan építőipari céghez érkeztek, amely innovatív, megbízható és minőségi munkát nyújt. A stílus modern, letisztult. Nem szerettünk volna hivalkodni, de meg akartuk mutatni milyen potenciálokkal bír a cég.

Bővebben...

Recepció, építőipari cég

Az előzőekben bemutatott vezetői irodába az itt látható recepción keresztül jutunk el. Feladatom az volt, hogy a meglévő padlóburkolatot meghagyva tervezzek elegáns, modern ügyfélvárót. A régi ajtókat lecseréltük, modern sötétbarna ajtókra, melyek a fehér falú folyosókat elegánsan díszítik.

Bővebben...

Iroda

Az utcára nyíló helyiségben egy térben kellett kialakítani a munkaállomást és a tárgyaló tereket. Az íróasztalra nagy figyelmet fordítottam, mivel az utcáról belépő ezt látja meg először, éppen az ajtóval szemben kapott helyet, tehát az első benyomás ez alapján alakul ki. A kellemes környezet nem csak ügyfeleinket győzi meg, hanem hatékonyabb munkavégzést is biztosít. Az asztal mellé így élő növények, és szolíd levélmintás tapéta került.

Bővebben...

Kis lakás fiataloknak

Megrendelőink kérése az volt, hogy egy olyan kiadásra szánt lakást tervezzek, ahol a közelben található egyetem fiatal diákjai jól érzik majd magukat. Fiatalos, lendületes hangulatot alakítottam ki a sárga színnel. A nyugalom a természeti jegyek, a fa borítások és a virágmintás tapétával került a lakásba. A belváros közepén ki nem örülne ennek a kis szigetnek.

Bővebben...

Konyha régi ajtóval

Ebben az otthonban a konyha átalakítására kért fel a tulajdonos pár. Új bútorukat modern, világos hangulattal képzelték el. A kamra helyére konyhabútor tároló elemei kerültek. A megrendelők számára fontos a hagyományok, a régi értékek tisztelete, ezért valami olyan darabot szerettünk volna az enteriőrbe, ami ezt sugározza.

Bővebben...

Innováció a bútorgyártásban, BNV

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."

Bővebben...